El proper 18 d'octubre tindrà lloc el Focus Pime i Emprenedoria Baix Segura
L'acte dedicat a la innovació en la indústria agroalimentària se celebrarà a Benejússer
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
Publicado el viernes, 06 de octubre de 2017 a las 14:30
Aquest esdeveniment, promogut per la Generalitat Valenciana i finançat per IVACE, FEDER i el CEEI Elx, girarà al voltant de la innovació en la indústria agroalimentària i comptarà amb un cartell molt complet on s’analitzaran casos d’èxit d’empreses de la zona, envers on dirigir la innovació en el comportament del consumidor i, per últim, com utilitzar el màrqueting digital en la indústria agroalimentària.
Focus Pime i Emprenedoria Baix Segura, està organitzat pel CEEI Elx, Convega i l’Ajuntament de Benejússer, començarà a les 09:00 i finalitzarà pels volts de les 13:30. Se celebrarà a l’Auditori i Escola de Música, a Benejússer. Donaran la benvinguda a l’acte l’alcalde d’aquesta localitat, Antonio Bernabé i el Vicepresident de la Diputació Provincial d’Alacant, Adrián Ballester Espinosa.
S’hi farà un repàs a empreses d’èxit del Baix Segura com:
A pleno Sol:
Karen i Encarni són les encarregades de gestionar un cultiu agroalimentari ubicat a Oriola. Reparteixen cistelles d’hortalisses fresques cada setmana i informen de la realitat de l’horta, mitjançant els avanços hortícoles. Encarna Larrosa donarà ponència.
Crujiente emotional pastry:
Pastisseria de productes de qualitat artesanals, tradicionals i creatius. El seu creador és José Manuel Marcos Candela, guardonat amb el Premi a la Innovació 2011, categoria Artesà Intersicop 2011, que serà l’encarregat de contar-nos la seua experiència.
Vitalgrana:
Productes elaborats amb mangranes d’Elx com sucs, aliments i cosmètics. Són valorats mundialment per les seues propietats beneficioses per a la salut i el seu poder antioxidant i antiinflamatori. Ajuden a reduir els nivells de colesterol i a prevenir malalties cardiovasculars.
Valle del Orce:
Nou concepte de Salses d’Autor que transformen els sabors de sempre en la innovació culinària del moment. Actualment, tenen 7 Salses Gourmet que comercialitzen. Amparo Sánchez Rosales serà la ponent.
A mig matí s’analitzarà el comportament del consumidor, com hem d’innovar i quins passos hem de fer. Així com la localització de nous models de negoci, les noves maneres de produir i el canvi d’actitud envers allò nou. Aquesta sessió la impartirà Cristina Jodar, d’Ainia Centro Tecnológico.
I per a finalitzar, Andrés de España, Soci Fundador de 3Dids Innovación y Desarrollo, ens parlarà de la transformació digital en el sector agroalimentari. Espai dedicat a com gestionar el màrqueting digital, xarxes socials i Social Selling en aquesta mena de sector. Aquest plenari estarà presidit per Francisco Álvarez Molina, Director General d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.
06/10/2017 14:30 | CCastilloGon
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)